Nuttige cadeaus voor kinderen

Wanneer een kind verjaard of zijn zwemdiploma haalt, verdient hij of zij wel een cadeautje. Nu kun je je afvragen wat voor een cadeautje je aan hem of haar zou kunnen geven. Een cadeautje waar men wat aan heeft is raadzaam. Afhankelijk van de leeftijd kun je een nuttig cadeau geven zoals een mooie schooltas of portemonnee. Nu zijn de schooltas en portemonnee beiden nuttige cadeautjes die goed te gebruiken zijn, maar er zijn ook veel andere die gegeven zouden kunnen worden. Kinderen vinden vaak hun verjaardag de leukste dag van het jaar. Je wilt hem of haar verrassen met een origineel en nuttig cadeau. Wanneer je op het cadeau de naam laat plaatsen, heb je inderdaad een origineel cadeau. Daar zal hij of zij wel blij mee zijn.

Nuttige cadeaus

Leesboek. Door een goed leesboek schroef je de taalvaardigheid op. Dat is nuttig omdat veel kinderen, die te weinig lezen, vaak een achterstand hebben in taal.

Kleurboeken. Door het geven van kleurboeken kun je de motoriek verbeteren. Hij of zij zal moeten leren om binnen de lijntjes te kleuren wat goed is voor de fijne motoriek.

Broodtrommeltje op naam. Je kunt een dergelijk trommeltje mee naar school nemen. Wanneer je naam erop staat, raak je het niet snel kwijt.

Rugzak met naam. Een rugzak met naam is handig als je ergens naar toe gaat. Je kunt hem niet kwijtraken. Hij is handig om mee naar school te nemen. Je kunt er je schoolspullen en broodtrommel in bewaren.

Gidget handspinner. Wanneer je vaak snel afgeleid bent is een dergelijke spinner goed voor je. Je zal je er beter door kunnen concentreren.

Squla. Dat zijn leerspellen die op een tablet of computer gespeeld kunnen worden. Kinderen zijn er dol op. Ze hebben nauwelijks in de gaten dat ze tijdens het spelen aan het leren zijn. Ze kunnen hun rekenen er behoorlijk mee opschroeven. Dat geldt ook voor de Nederlandse taal. Het is verkrijgbaar voor alle leeftijden. Er zijn al spellen voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Leren kan hierdoor leuk zijn voor de schoolvakken van groep 1 t/m 8.

Electrospel. Hierbij leren de kinderen door middel van vragen de juiste antwoorden te bedenken.

Project Ultimate Lab Kit Experiment. Met dit speelgoed, voor thuis of onderweg, voer je eigen experimenten uit. Zodra je de labtas opent, kun je aan de slag gaan. Je kunt met alle leuke wetenschappelijke voorwerpen spelen. Wanneer je klaar bent kun je spullen opbergen in de tas.

Dit zijn enkele van de vele nuttige cadeautjes die je aan een kind kunt geven. Er zijn voor alle leeftijdsgroepen dergelijke nuttige spellen verkrijgbaar.