De Nikon 5600 is heel gemakkelijk in het gebruik. En dat is fijn voor een kind die interesse heeft in fotografie. Want je kan wel heel veel met deze nieuwe camera. Je kind heeft allerlei mogelijkheden tot zijn beschikking en kan zo eens bekijken of fotografie een hobby is waar hij verder mee wil. Met de Nikon 5600 schiet jouw beroepsfotograaf in spé de meest fantastische foto’s. Daar kun je zelf ook nog baat bij hebben want mooie herinneringen kunnen zo makkelijk vastgelegd worden.

 

Net als op de smartphone

 

Grote kans dat jouw kind op dit moment nog volop foto’s aan het maken is met zijn smartphone. Niets mis mee, natuurlijk. Maar als hij echt interesse heeft in fotografie en zich daarin verder wil ontwikkelen dan is de Nikon 5600 ideaal. Want deze in 2017 verschenen camera lijkt qua bediening zowaar een beetje op een smartphone dus leert je kind snel met deze nieuwe techniek om te gaan. Dat komt omdat de Nikon 5600 een touchscreen heeft voor de bediening. En dat is natuurlijk iets waar de moderne jeugd wel verstand van heeft.

 

Nikon 5600 en Social Media

 

Een ander handigheidje van de Nikon 5600 is SnapBridge. Hiermee kan je kind snel zijn foto’s streamen en uploaden naar diverse social media zoals Facebook. Deze ingebouwde technologie zorgt voor een constante verbind met de smartphone of tablet. Tijdens het maken van de foto’s kan deze camera de foto’s synchroniseren met je smartphone en het maakt dan niet uit waar je bent. Met als gevolg dat er snel een aantal foto’s van hele goede kwaliteit op social media verschijnen. Je kind zal er weg van zijn!

 

Licht en makkelijk in gebruik

 

De Nikon 5600 heeft nog een voordeel, hij is heel erg licht. Dat is zeker fijn als je kind er gebruik van gaat maken. Hij weegt nog geen halve kilo dus hij is makkelijk om mee te nemen of om je hals te hangen. En zoals al eerder opgemerkt: deze snelle en goede camera is heel makkelijk in het gebruik. Een leuke instapper dus voor je kind met fotografietalent.